Jelentkezz a Green Game környezettudatos vetélkedőre – SZINFOTOUR — Székelyudvarhelyi Ifjúsági és Turisztikai Információs és Tanácsadó Iroda

Jelentkezz a Green Game környezettudatos vetélkedőre

Online környezettudatos vetélkedőt szervezünk neked, hogy az otthon töltött szabadidő is hasznoszan teljen. Nem csak a kecsegtető nyeremények miatt érdemes jelentkezni, számos új dolgot megtudhatsz a verseny folyamán a környezetvédelemről, a tudatos magaviseletről.

5-8 osztályos diákokból álló 3 fős csapatok jelentkezését várjuk szeptember 25-ig a következő linken: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAN__gwrK4dUMFJSUkhLSFg4Tk4xMFJXSExRSUlNTE5TVy4u
A vetélkedő programja október 1–29. között három, online felületen sorra kerülő fordulóból áll. Az érdeklődőket izgalmas kültéri feladatok (többek között pl. geocaching, fotópályázat, videó-vágás, Mobilitás Hetén történő kihívások stb.), sikeres szereplés esetén pedig értékes nyeremények várják.
Fődíj: JBL hangfal minden csapattagnak;

Különdíjak: függőágy, társasjátékok, ajándékcsomagok, Európai Uniós reklámanyagok, Nullka- és helyi termékek stb.
A Green Game környezettudatos vetélkedő a ZeroWaste környezettudatos program c. pályázat révén valósul meg. A program szervezője a 30 éves Udvarhelyi Fiatal Fórum, partnerei a SZINFO és a Europe Direct Hargita, fő támogatója pedig Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala.