EGYETEMI BÖRZE, TOVÁBBTANULÁSI ÚTMUTATÓ MAGYAR DIÁKOKNAK – SZINFOTOUR — Székelyudvarhelyi Ifjúsági és Turisztikai Információs és Tanácsadó Iroda

EGYETEMI BÖRZE, TOVÁBBTANULÁSI ÚTMUTATÓ MAGYAR DIÁKOKNAK

Elkészült a SZINFO saját online kiadványa, az Egyetemi Börze, tájékoztató.

A színes online kiadvány olyan linkeket tartalmaz, melyekre, ha rákattintasz, máris ott vagy a keresett honlapon, ahol bővebb információt találsz a felvételizéssel kapcsolatban.

Az adatbázis tartalmazza az ország legnagyobb és legfontosabb egyetemi központjainak karait, szakjait, ezek elérhetőségét és a beiratkozáshoz szükséges információkat.

Attól érdekes és újszerű ez a kiadvány, hogy eltérően az eddigi egyetemi kalauzoktól, nem nyomtatott változatban elérhető, nem kell megvásárolni a részleteiben bemutató könyvet, hanem teljesen ingyen, bárhonnan elérhető. Az aktualitását pedig az adja, hogy csak a linkeket tartalmazza, így ha bármi változtatás merül is fel az egyetemeknél, azt azonnal észreveszi az érdeklődő.


Emellett nemsokára kész lesz a SZINFO telefonos applikációja. A fejlesztés elsősorban a középiskolás diákoknak szól, itt is továbbtanulással, valamint pályaválasztással kapcsolatos információk találhatók majd, hasonlóan a honlaphoz. Ezenfelül szabadidős programokat és diákmunka-lehetőségeket is megosztunk az érdeklődőkkel.

Mivel itt a nyári vakáció, sok diák vállalna szezonális munkát, zsebpénz gyűjtés céljából. Ahhoz, hogy könnyen össze tudjuk hozni az érdeklődő diákokat és a munkaerőt kereső cégeket, várjuk az állásajánlatokat, amiket oldalainkon megosztunk. A tavaly is sok munkakereső kereste fel irodánkat ebből a célból. Ezeket a lehetőségeket el lehet küldeni a szinfo@szinfo.ro e-mail címre.

Ha kérdés merül fel a diákmunka-vállalással kapcsolatban, elérhetőek vagyunk hétköznapokon 8-16 óra között a Kossuth utca 20. szám alatt, a 0266-215 790-es telefonszámon, Facebookon vagy a szinfo@szinfo.ro e-mail címen.