Nyári munkalehetőség, és nem csak – SZINFOTOUR — Székelyudvarhelyi Ifjúsági és Turisztikai Információs és Tanácsadó Iroda

Nyári munkalehetőség, és nem csak

Sok fiatal gondolkozik azon, hogy a nyári vakációban munkát vállalna zsebpénz kiegészítése céljából. A felkapott helyeken már a vakáció megkezdése előtt betelnek a helyek, ide az alkalmazottak ismerőseit, rokonait veszik fel általában. Így a többieknek tovább kell keresgélniük, hátha találnak ők is hasonló lehetőséget.

Irodánkat is egyre több diák, szülő keresi fel, hogy segítsünk nyári diákmunkát találni számukra. Ilyenkor azt szoktuk tanácsolni, hogy a nagyobb cégeknél, gyáraknál, vendéglátó egységeknél érdemes érdeklőni, mivel sok esetben nincsenek az állások meghirdetve, de ennek ellenére alkalmaznának akár diákokat is a vakáció idejére.

Évekkel ezelőtt létrehoztunk egy új szolgáltatást a SZINFO kereten belül, melynek neve Alkalmi bébiszitterszolgálat. Ennek célja a kisgyerekes szülők és munkavállaló diákok összehozása, hogy néhány órára, alkalmanként vagy akár állandóan elvállalja egy személy a gyerekek felvigyázását. Tehát ez megfelel akár nyári munkának is, mert sok szülő nincs kire hagyja a kiskorú gyerekeit, mivel már nincs óvóda, bölcsőde, iskola. A szolgáltatása mindkét félnek hasznos.

Ha iskola mellett, vakáció ideje alatt vállalnál alkalmi, néhány órás munkát, csatlakozz az Alkalmi bébiszitter szolgálat – Székelyudvarhely zárt Facebook csoportjához, vagy töltsd fel saját adataidat a honlapra, ahol az anyukák akár téged is kiválaszthatnak. Emellett ha a következő űrlapot kitöltöd, automatikusan te is megjelensz majd a honlapunkon a Babysitter szolgálat menüpontban (http://www.szinfo.ro/hu/babysitter-szolgalat.html).
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJyqQHmU6HC1sZBFhfc8wjTf2ADzZcGifreZL2cKF50fPHEw/viewform?usp=sf_link
Anyukák! Amennyiben szimpatikus valamelyik felvigyázó, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, és mi további elérhetőséget adunk a megfelelő személyhez.

A zártkörű Facebook csoportot a következő linken éred el: https://www.facebook.com/groups/117389265362399/