Jelen voltunk a Városnapokon – SZINFOTOUR — Székelyudvarhelyi Ifjúsági és Turisztikai Információs és Tanácsadó Iroda

Jelen voltunk a Városnapokon

  2018. június 12.

Az elmúlt hétvégén zajlottak az Udvarhely Napok a városi parkban, melyen a SZINFO is részt vett. Az UFF-al és a Europe Direct Tájékoztató Irodával közösen voltunk egy sátorban, melyet utólag a városnapok leghangulatosabb sátrának szavaztak meg.

Nem voltak konkrét programok, előadások szervezve, csupán egy kellemes környezetben kialakított pihenő pont, kényelmes függőágyakkal és puffokkal.

Ez a látvány sokakat odavonzott, és ha már ott voltak, érdeklődtek a jelenlévő irodák szolgáltatásairól, volt aki nosztalgiázni jött a képeket nézegetve.

Benéztek olyan érdeklődő diákok is, akik a továbbtanulással kapcsolatban kérdeztek, és ilyenkor jól jött az Egyetemi Börze online kiadványunk, amely itt debütált. Tájékoztattuk a diákmunkát vállaló fiatalokat is az ajánlatokról, valamint a tudnivalókról, amiket munkavállaláskor tudniuk kell, a végzősöket pedig a munkanélküli segély igényléséről.

Az Európai Unió által rendelkezésünkre bocsájtott anyagoknak is nagy sikere volt, sokan tájékozódtak az intézményekről.

Örömmel és elégedettséggel nyugtázzuk a hétvégi eseményt, bár reméljük jövőben az eső nem fogja befolyásolni a hangulatot és a látogatók számát.

Köszönjük a lehetőséget a Polgármesteri Hivatalnak és az Udvarhelyi Fiatal Fórumnak, hogy jelen lehettünk a programon.