Irány Kolozsvár! Nyílt napok a Sapientián – SZINFOTOUR — Székelyudvarhelyi Ifjúsági és Turisztikai Információs és Tanácsadó Iroda

Irány Kolozsvár! Nyílt napok a Sapientián

  1. április 11-12-én újra megnyitjuk kapuinkat a középiskolások előtt. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki szeretné kipróbálni, milyen sapientiásnak lenni!

A 2019-es évben a meghirdetett napokon (előzetes egyeztetés alapján) látogatócsoportokat fogadunk a környék középiskoláiból szervezett tevékenységekre, ahol bemutatkoznak tanszékeink.

Szeretnénk lehetőséget teremteni az érettségi vizsga előtt álló diákok számára, hogy betekintést nyerjenek az egyetem működésébe, struktúrájába, a képzési kínálatunkba és a diákéletbe. Fontos nekünk, hogy ne csak ismerősökön, illetve különböző kommunikációs eszközökön (honlap, felvételi tájékoztató, kampánykörút) keresztül ismerjetek meg minket, hanem személyes tapasztalatot is szerezzetek.

Mindkét napon 10 órakor kezdünk, és a karon eltöltött idő függvényében kétféle hosszúságú programot állítottunk össze.

Ha a rövid programot választjátok, megközelítőleg 2 óra alatt mesélünk az egyetemünkről, az oktatási kínálatról, majd egy épületlátogatással körbejárjuk Tordai úti épületünket.

A hosszabb program folyamán a következő pontokon várjuk az érdeklődőket:
• egyetembemutató, a szakbemutatók
• vezetett épületlátogatás
• workshopok
• séta a vörös szőnyegen: interaktív filmstúdió és filmvetítés

Jelentkezni és érdeklődni Gödri Csilla PR-felelősnél lehet a csilla.godri@kv.sapientia.ro e-mail-címen.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, kíváncsiskodót!