Dr. Zacher Gábor Székelyudvarhelyen | Betépett álmodozók – SZINFOTOUR — Székelyudvarhelyi Ifjúsági és Turisztikai Információs és Tanácsadó Iroda

Dr. Zacher Gábor Székelyudvarhelyen | Betépett álmodozók

  • Esemény kezdete: 2020. február 29., szombat óra: 19:00
    Esemény vége: 2020. február 29., szombat óra: 20:40
    Helyszín: Tomcsa Sándor Színház

Dr. Zacher Gábor vadonatúj előadásában ezúttal a popkultúra ikonjainak életén és addikcióin át mutatja be a tudatmódosítók veszélyes világát!
Vajon a pszichoaktív szerek, az alkohol, a droghasználat valóban serkentőleg hatnak a kreativitásra? A tudatmódosítók valóban az agytekervények és gondolatok katalizátorai?

Szerhasználat nélkül is el lehet érni azt a magasságot, ahová felívelt a jópár géniusz pályája? Vegyük csak Stephen King-et, a
Beatles-t, Van Gogh-ot vagy a híres Janis Joplin-t,
Amy Winehouse-t, Jimi Hendrix-et és a sort még persze folytathatnánk. Eszköz volt-e csupán számukra a szer a kiteljesedéshez, vagy sokkal inkább egyfajta elixír, mely életben tartotta őket?

Dr. Zacher Gábor, Magyarország kedvenc toxikológusát aligha kell bemutatni bárkinek is. Ő az, aki nyíltan vállalja véleményét és a tőle megszokott közvetlen stílusban, mégis kíméletlenül és kendőzetlenül képes reagálni a legújabb szerhasználattal kapcsolatos hírekre.

Most ismét Erdélybe látogat az Eventikum jóvoltából. Legyen része egy 9 állomásból álló sorozatnak és töltsön el egy estét Magyarország egyik legismertebb orvosával!

Forrás: Eventikum