26. Székelyudvarhelyi Diáknapok – SZINFOTOUR — Székelyudvarhelyi Ifjúsági és Turisztikai Információs és Tanácsadó Iroda

26. Székelyudvarhelyi Diáknapok

  • Esemény kezdete: 2018. május 9., szerda óra: 15:00
    Esemény vége: 2018. május 13., vasárnap óra: 20:00
    Helyszín: Siculus Ifjúsági Ház, Kossuth Lajos utca 20. szám, Székelyudvarhely

Diáknapok határok nélkül! HAMAROSAN!

Felhőtlen vidámsággal osztjuk meg veletek, hogy maximális létszámmal indulunk neki a 26. Székelyudvarhelyi Diáknapoknak. Jelentkezési határidőn belül 16 csapat jelentkezett be az idei versenyre, így 234 csapatban versenyző diák és még legalább ennyi szurkoló fogja felpezsdíteni a várost május 8 és 13 között. A csapatok, azaz az országok, akik idén versenybe szállnak egymással: A KvALAND, KreArtor’s, Reborners, Chill-e?, VándőrLand, PriZone, Gang$ter-Land, Gendermany, S.H.A.D. Land, HiE.T., Peaceland, Shámánia, CsoRománia, Cosa Nostra, TriPaloszki és Amazónia. Hajrá csapatok! Hajrá diáknapok!

Az idei diáknapokon párhuzamosan két verseny is zajlani fog! A diáknapos hét végére kiderül, hogy melyik csapat gyűjti a legtöbb pontot és válik ez által a 2018-as huszonhatodik Diáknapok legjobb csapatává, valamint a szavazatok és szimpátia alapján eldől, hogy ki fogja egy évig betölteni a Székelyudvarhely diákpolgármestere helyét.

Figyelem! A diáknapok győztes csapata és a diákpolgármester jelölt nem szükséges, hogy egy csapathoz tartozzanak!

2018-as év témája az országok lesznek, országok közötti versengés és a világbéke. Minden csapat egy országot kell képviseljen, egy ideális világot, egy tökéletesen saját ízlésre szabott birodalmat, vagyis képzeletbeli, fantáziadús országokat szeretnénk megismerni.

A 26. Székelyudvarhelyi Diáknapok szervezője az UDVARHELYI FIATAL FÓRUM, partnere a Székelyudvarhelyi Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és a Europe Direct Hargita Információs Központ.